Honlapunk cookie-kat használ. Adatkezelési tájékoztatónk itt érhető el.

Pedálkirály Autósiskola

Ügyfélfogadás Nyitvatartás: Kedd: 14:00-18:00, Csütörtök: 14:00-18:00
Tel: +36-20-246-9796 | +36-20-456-2612

Pedálkirály Autósiskola Miskolc

Gyakorlóvezetés jogosítvánnyal rendelkezőknek

Gyakori tapasztalat hogy sokan úgy kerülnek ki a forgalomba, hogy nem rendelkeznek a balesetmentes vezetéshez szükséges gyakorlattal. Ennek okai részben visszavezethetők a reklámfogás jellegű nagyon olcsó, ennél fogva népszerű-gyorstalpaló tanfolyamokra, illetve előfordulhat az is, hogy valaki még fiatal korában megszerezte jogosítványát, de anyagi vagy egyéb okok miatt csak sok év elteltével van lehetősége volán mögé ülni. Az esetek többségében a vezetés élménye ilyenkor csupán álom marad. A szomorú jövő sajnos rengeteg konfliktust, rosszabb esetben baleseteket vetít előre. A testi, lelki sérülések nagyon lassan gyógyulnak, de ha csak a mai munkadíjakkal és alkatrész árakkal számolunk, be kell látnunk, a kisebb ütközések sem úszhatók meg 100.000 Ft alatt.

Megéri kockáztatni életeket, egzisztenciát, anyagi javakat?
Ezekben az esetekben szeretnénk segíteni, megoldást kínálni azoknak, akiknek ugyan van jogosítványuk, de mégsem érzik megfelelően magabiztosnak, gyakorlottnak magukat ahhoz, hogy nyugodt szívvel a kormánykerék mögé üljenek.

A GYAKORLÓVEZETÉS során sok éves tapasztalattal rendelkező kiváló szakoktatók segítségével feltárjuk, elemezzük a hiányosságokat, majd felkészítjük az önálló és biztonságos közlekedésre.

Gyakorló vezetési óra díja: 7000 Ft/ 50 perc

 

 


WWW.PEDALKIRALYAUTOSISKOLA.HU - 2021 - MINDEN JOG FENNTARTVA!
FEJLESZTI: TUT.HU - WEBFEJLESZTÉS, KÉPZÉS, REKLÁM
Adatkezelési tájékoztató
Statisztikai mutatók