Honlapunk cookie-kat használ. Adatkezelési tájékoztatónk itt érhető el.

Pedálkirály Autósiskola

Ügyfélfogadás Nyitvatartás: Kedd: 14:00-18:00, Csütörtök: 14:00-18:00
Tel: +36-20-246-9796 | +36-20-456-2612

Pedálkirály Autósiskola Miskolc

Online tanfolyam

Az online tanfolyami képzés egy távoktatási forma, melynek előnye, hogy nincs helyhez kötve és időben is nagyon rugalmas. Bármikor, bárhonnan elvégezhető, csak számítógép és internetkapcsolat szükséges hozzá. Önállóan, saját időbeosztással lehet haladni a tanulással és azt bármikor meg lehet szakítani, aztán később tovább folytatni. Interaktív, gyors, képek és szimulációk segítségével könnyebbé válik a tananyag elsajátítása.

Az online tanfolyam képzésre bejelentkezni lehet e- mailben vagy személyesen irodánkban.

  • A képzés díja: 58.000.-Ft
  • Tananyag meghosszabítás 10óra /30 nap= 15.000.- Ft

Irodánkban készpénzzel.

A tananyag hozzáférési ideje: 75 óra/ 180 nap

A tanfolyam megkezdésétől (az első belépés) számított 9 hónapon belül meg kell történnie az első kresz vizsgának és 12 hónapon belül sikeres kresz vizsgát kell tenni, ezért kérjük, hogy az első belépéstől számított 7 hónapon belül jelezze iskolánk felé, hogy szeretne kresz vizsgázni.

Vizsgára jelentkezni csak a képzés elvégzését követően lehet. Amikor befejezte a tanuló a képzést, akkor e-mailben kap egy igazolást erről az E-titan rendszertől.

Vizsgára jelentkezéskor szükséges:

  • bejönni személyesen irodánkba
  • behozni az orvosi alkalmassági igazolást (I csoportú, 1es típusú)
  • befizetni a 4600Ft.-os vizsgadíjat
  • leellenőrizni és aláírni a kitöltött vizsgajelentkezési lapot

Elméleti tanfolyam elvégzésére két lehetőséget kínálunk: a hagyományos tantermi képzés mellett választhatóvá tettük az internetes elméleti tanfolyamot is. Az utóbbihoz kapott tananyag magas színvonalú, a kor követelményeinek megfelelő ábrákat, és rengeteg, a felkészülést segítő tesztkérdést tartalmaz, melyek hasonlóak a vizsgán előfordulókhoz.

A távoktatással megteremtődik számodra a lehetőség, hogy a saját tempódban haladj, és saját idődet szabadon beosztva végezd el az elméleti képzést, bárhol ahol internet hozzáférésed van, s rendelkezel olyan számítógéppel, vagy laptoppal, melyen megvalósul az 1024x768-as felbontás.


Azonban, ha a hagyományos oktatás híve vagy, sem kell kétségbe esned! A tantermi képzés során a legkorszerűbb számítógépes technikát alkalmazva próbáljuk élvezetéssé tenni számodra a tanulást, hogy aztán maximálisan felkészülten nézz a vizsga elé.

Valamennyi oktatónk türelmes, szakmailag jól felkészült, melyet minden évben továbbképzésen való részvétellel igyekeznek teljessé tenni. Járműveink a kor követelményeinek megfelelőek. Motorkerékpár oktatásnál pedig korszerű, rádiós technikával dolgozunk.


Reméljük, hogy hamarosan Téged is diákjaink között üdvözölhetünk!


Szoboszlai Lajos
iskolavezető

Online képzés

Részletek


WWW.PEDALKIRALYAUTOSISKOLA.HU - 2020 - MINDEN JOG FENNTARTVA!
FEJLESZTI: TUT.HU - WEBFEJLESZTÉS, KÉPZÉS, REKLÁM
Adatkezelési tájékoztató
Statisztikai mutatók